Spørgsmål vedrørende billetter

 • Jeg er medlem af biografklub Danmark, kan min rabatkupon indløses online?

  Ja. Når du har valgt pladser og indtastet dine personlige oplysninger, får du mulighed for at indtaste kuponnummer og på den måde opnå rabatten.
  Er du så uheldig, at du bliver forhindret, hjælper vi selvfølgelig med at refundere din billet. Du skal blot kontakte vores billetkontor før forestillingens start på telefon 75320061. Kuponnummeret for Biografklub Danmark nulstilles og den kan bruges til en anden dag.

 • Jeg er blevet forhindret i at benytte min købte billet, kan den refunderes?

  Ja. Du skal blot kontakte vores billetkontor på telefon 75320061, før forestillingen starter. Hvis din billet er købt online, tilbagefører vi pengene til dit betalingskort. Har du købt samlet for en gruppe, er det også muligt at få refunderet enkelte billetter

 • Skal min e-billet ombyttes til fysiske billetter?

  Nej. Vi har sendt dig en mail som er gyldig som billet. Vores kontrollør kan scanne den direkte på din mobiltelefon. Du behøver derfor ikke at stå i kø ved billetsalget, men kan gå direkte ind i salen. Du kan også medbringe den på print. Er du kommet til at slette din mail, kan vi printe billetterne til dig i vores kiosk.

 • Skal jeg komme 15 minutter før forestillingen, når jeg har købt billetter?

  Nej. De valgte pladser er dine og vil ikke blive solgt til andre, så du kommer bare til starttidspunktet. Skal du handle i vores kiosk er det dog en god ide at komme i god tid, så vi kan få alle igennem på en tryg måde.

 • Jeg er kørestolsbruger. Kan jeg vælge en kørestolsplads online?

  Nej, desværre ikke. Vi har 3 kørestolspladser, hvis du skal bruge en af vores kørestolspladser, skal du kontakte vores billetkontor på 75320061 eller henvende dig i billetsalget ved ankomst – Så vil vi være dig behjælpelig.

 • Ledsagerkort. Kan det bruges online?

  Nej. Du kan desværre ikke benytte dit ledsagerkort onlineDu kan reservere din billet online, og henvende dig i vores billetkontor før forestillingens start, med dit ledsagerkort. Så får du billetten til ½ pris.