Grindsted revyen er klar til sæson 3 og sikke et brag af festfyrværkeri at starte 2025 på. Med Farshad Kholghi, Sofie Stougaard, Lukas Birch, Birgitte Antonius og Daniel Lassen på scenen er der garanti for en forrygende revyoplevelse som man simpelthen ikke må snyde sig selv for.

Ekstra festligt er det at Farshad Kholghi har valgt at fejre sit 40-års jubilæum som dansker på den scene hvor han som ung indledte sin karriere. Efter ungdomsårene i Grindsted har han nærmest ikke set sig tilbage. Har medvirket i flere danske film og tv-serier, i adskillige revyer og teaterstykker, som forfatter, som debattør, meget benyttet foredragsholder og også været med i flere comedygrupper.  En energisk og stor personlighed på scenen og hvor man både kan forvente det mest gakkede og sjove og samtidig det alvorlige der giver stof til eftertanke. Kort sagt et scoop Grindsted revyen har gjort.

Han får selskab af Sofie Stougaard der også er et kendt ansigt fra både revy og teaterscenen og mange husker hende uden tvivl for hendes roller i bl.a. Langt fra Las Vegas, Klovn, Bornholms stemme og Nikolai og Julie.

Med på scenen er også Danmarks nye revykomet Lukas Birch der spillede sig ind i alles hjerter i sidste revy med hans fantastiske mimik, energi og mange sjove roller og forklædninger. Trods sin unge alder er Lukas Birch en særdeles erfaren mand inden for revyverdenen hvor han allerede har været med i en del revyer og samtidig er en dygtig tekstforfatter der skriver til mange af landets store revyer.

Oplev også Daniel Lassen der ligeledes er et ungt navn på vej frem. Han er en fast del af Grindsted revyen og bruger sommeren 2024 på scenen i Ganløse revyen og bidrager ligesom Lukas Birch med tekster til flere af landets revyer.

Sidst men ikke mindst kan man glæde sig til at opleve dygtige Birgitte Antonius. Revyens ene direktør der sammen med makkeren John Skou udgør duoen Revysangens genklang der er kendt over det ganske land for deres spændende musikalske foredragsrejser med revysangens historie. På scenen i Grindsted er det både med sang og herlig komik at Birgitte Antonius sammen med det øvrige hold nok skal sætte lattermusklerne på overarbejde.  

Kort sagt er der lagt op til en helt fantastisk revyoplevelse i Grindsted hvor et stærkt hold nok skal sørge for at 2025 bliver skudt i gang på festligste vis.